Åbningen af den nye restaurant Aux Quatre Saisons her i Axat, er kulminationen på en livslang ambition for Paul & Val Bridgestock.  

’Da vi boede i England var madlavning en af mine store lidenskaber’ siger Paul. ’Jeg arbejdede på flere gode restauranter, men det var aldrig min hovedbeskæftigelse – Det er det nu, så en drøm er gået i opfyldelse’

Siden vi flyttede til Frankrig for 11 år siden er der sket meget. Åbningen af vores Chambres d’hotes i 2007 gav os muligheden for at lave lækker mad til vore overnattende gæster. Mange opfordrede os til at åbne en restaurant, og det er vi stolte af at kunne gøre nu.

Restauranten er åben onsdag, torsdag, fredag & lørdag aften.

Paul laver maden og Val serverer – så enkelt er det!

Vi er forkælet med lokale leverandører af kvalitetsfødevarer, og deres friske produkter vil indgå i menuen i stor udstrækning.

Vores DSCF2985menu ændrer sig i takt med sæsonen og de lokale fødevareproducenters udbud.

I forbindelse med etableringen af restauranten har det været vigtigt for os begge at benytte lokale håndværkere, og al udstyr til køkken og restaurant er leveret af forretninger i nærområdet.

For at sikre en personlig betjening, har vi begrænset antallet af pladser til 20. Derfor er det vigtigt at bestille bord, for at undgå at gå forgæves.

Vi håber at kunne tilbyde en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige, samtidig med at indretningen af restauranten vil sikre en behagelig og afslappet stemning for vore gæster.

 

 

 

Vi ser frem til jeres besoeg!

 

Paul et Val Bridgestock
Restaurant Aux Quatre Saisons
Axat